Γενική Τακτική Συνέλευση Συλλόγου Αποφοίτων ΜΣΠΣ και Εκλογές ΔΣ

Αγαπητά μέλη του Συλλόγου Αποφοίτων ΜΣΠΣ,

την Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015, θα πραγματοποιηθεί Γενική Τακτική Συνέλευση και θα διεξαχθούν Εκλογές για την ανάδειξη νέου ΔΣ του Συλλόγου Αποφοίτων ΜΣΠΣ.

Τα μέλη (και πιθανοί συνδυασμοί) του Συλλόγου που θέλουν να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για συμμετοχή στο ΔΣ, καλούνται να το ανακοινώσουν μέσω email στην ηλεκτρονική διεύθυνση: dpsdgraduated@aegean.gr, μέχρι και την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015. Τα ονόματα των υποψηφίων θα αναρτηθούν τη Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015 στην ιστοσελίδα του Συλλόγου Αποφοίτων (http://alumni.syros.aegean.gr/) και στα υπόλοιπα κοινωνικά μέσα.

Η ψηφοφορία δύναται να γίνει και μέσω τηλεδιάσκεψης. Δεκτή γίνεται επίσης και η ψήφος μέσω email στην ηλεκτρονική διεύθυνση dpsdgraduated@aegean.gr, την ημέρα των εκλογών και μέχρι τη δύση του ηλίου.

Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015 μέσω ανάρτησης στην ιστοσελίδα του Συλλόγου και στα υπόλοιπα κοινωνικά μέσα.

Διευκρινίζεται πως ψηφίζουν μόνον τα μέλη του Συλλόγου. Εγγραφή μπορεί να πραγματοποιηθεί και την ημέρα της ψηφοφορίας από το ΔΣ του Συλλόγου.

Για εγγραφή στο Σύλλογο απαιτείται κατάθεση 10€ στον παρακάτω λογαριασμό:

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΩΝ Μ.Σ.Π.Σ
ΙΒΑΝ GR 30 0140 6310 6310 0210 1003 389 \ Alpha Bank
ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ: ΕΓΓΡΑΦΗ (ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ)

Περαιτέρω πληροφορίες όσον αφορά το τρόπο ψηφοφορίας, θα αναρτηθούν στο προσεχές διάστημα.

Με εκτίμηση,
Σύλλογος Διπλωματούχων Μηχανικών Σχεδίασης Προϊόντων & Συστημάτων!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *